Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:38 πμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 17:28

Άρης – Παναιτωλικός 0-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Σημαντικός βαθμός, θα δικαιωθούμε»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού στάθηκε στην αξία που έχει για τα «καναρίνια» το 0-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης»

Στην αξία του βαθμού (0-0) που πήρε σήμερα (14/2) ο Παναιτωλικός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το ματς. «Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν κάτω από αυτό το κρύο και τις συνθήκες. Είναι σημαντικός βαθμός απέναντι σε μια ομάδα που δίκαια βρίσκεται εκεί που είναι. Έχουμε πολύ δρόμο, μπροστά μας είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός», είπε αρχικά στη NOVA. Και μετά ρωτήθηκε τι είχε η ομάδα του και κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα. «Η ανασταλτική μας λειτουργεία κάτι που μας έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω». Για τη συνέχεια είπε πως ««τα πράγματα δεν είναι εύκολα αλλά μέσα από τη προσπάθεια θα δικαιωθούμε».

Μάντζιος: «Κυριαρχήσαμε, αλλά μας έλειψε το γκολ»

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως οι παίκτες του κυριάρχησαν απέναντι στον Παναιτωλικό, αλλά λόγω και της κούρασης και των λαθών που έγιναν δεν βρήκαν το γκολ της νίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα της NOVA:

«Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Νομίζω ότι σε ολόκληρο το παιχνίδι ήμασταν κυρίαρχοι, είχαμε κατοχή μπάλας, ο αντίπαλος έπαιζε κάτω από τη σέντρα, είχαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν είχαμε το γκολ που θα μας έδινε τη νίκη».

Για το αν υπάρχει κούραση στους παίκτες του Άρη: «Κούραση υπάρχει. Είναι λογικό να έχουμε συσσωρευμένη κούραση, φάνηκε ότι κάποιοι παίκτες κουράστηκαν μετά από ένα σημείο του παιχνιδιού. Αλλά οι φάσεις, οι συνθήκες που είχαμε, και λάθη στην τελική επιλογή μας, δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 264 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.