Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:59 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 19:30

Η Καλυβιώτισσα Φανή Δρακοπούλου θα εμφανιστεί στο “The 2night Show”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην γνωστή ψυχαγωγική εκπομπή του Αντέννα, “The 2night Show” με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναμένεται να εμφανιστεί αυτή την εβδομάδα η δημοφιλής τραγουδίστρια Φανή Δρακοπούλου, η οποία θα μιλήσει για την προσωπική της καριέρα, για την οικογένειά της αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια!

Η αγαπημένη μας Φανή Δρακοπούλου συμπλήρωσε ήδη 15 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας, με εμφανίσεις δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ ετοιμάζει νέο cd με καινούργια τραγούδια. Και όπως λέει η ίδια η Φανή Δρακοπούλου: «Δεκαπέντε χρόνια γεμάτα επιτυχίες, όμορφες συνεργασίες, ερμηνείες, δυνατά χειροκροτήματα, αληθινά χαμόγελα και πολλή αγάπη! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!»

Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα με τον παρουσιαστή Γρηγόρης Αρναούτογλου, αλλά και σαν guest τον Δημήτρη Σταρόβα, να καλεί στην ¨συντροφιά¨ του ξεχωριστούς καλεσμένους που είναι έτοιμοι να του ¨αποκαλύψουν¨ τις πιο κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς τους, μέσα από ανατρεπτικές συνεντεύξεις.

Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 11.30 το βράδυ.

Πηγή:kalyvia.gr
Διαβάστηκε 539 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.