Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  5:52 πμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 10:31

«The Voice»: Με 53% η Κατερίνα Κτίστη από το Μοναστηράκι Βόνιτσας στον Ημιτελικό! (Photos)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε χθές η τρίτη μονομαχία του 2ου live του «The Voice of Greece» στην οποία η Κατερίνα Κτίστη από το Μοναστηράκι Βόνιτσας και την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη διαγωνίστηκε κόντρα στον Θάνο Λάμπρου ο οποίος έχει καταγωγή από τη Ζάκυνθο και ανήκει στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Το κοινό από Ελλάδα και Κύπρο είχε την ευκαιρία να τους στηρίξει με τη ψήφο τους από τη στιγμή που ανακοίνωσαν οι δύο κριτές-προπονητές ότι θα τραγουδήσουν στη σκηνή ενώ αμέσως μετά την εμφάνισή τους οι γραμμές έκλεισαν.

Το αποτέλεσμα στέλνει με ποσοστό 53% στον Ημιτελικό της επόμενης Παρασκευής την Κατερίνα Κτίστη από την Αιτωλοακαρνανία.

Η Κατερίνα (Καλένα) Κτίστη με καταγωγή από το Μοναστηράκι Βόνιτσας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του «The Voice» -το οποίο μεταδίδεται με τεράστια επιτυχία από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ- στην πρώτη φάση των προκριματικών τα «Blind Audition» τραγουδώντας το «Shallow».

Σε εκείνη την εμφάνισή της γύρισαν ο Σάκης Ρουβάς, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Πάνος Μουζουράκης. Μόνο η Έλενα Παπαρίζου δεν πάτησε το κουμπί.

Η ίδια η τραγουδίστρια αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη ο οποίος έδωσε τη δική του «μάχη» μαζί με τον Σάκη Ρουβά. 

Στην επόμενη φάση του παιχνιδιού και πιο συγκεκριμένα στα «Knockouts» κλήθηκε να ερμηνεύσει το «Piece Of My Heart» κερδίζοντας το εισιτήριο για τα «Battles» εκεί που έπρεπε να διασταυρώσει τα ξίφη της με τους Φαίδων και Αλέξη Νίκολας παίρνοντας άλλη μία πρόκριση η οποία την έφτασε στα «Cross Battles» τα οποία πραγματοποιούνται live έχοντας τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο το ίδιο το κοινό που είναι άλλωστε και ο τελικός κριτής των πάντων.

Να σημειώσουμε πως  η Κατερίνα σπουδάζει τοπογράφος. Επίσης έχει λάβει μέρος σε μιούζικαλ και live. Ως καλλιτεχνικό όνομα χρησιμοποιεί το «Καλένα».


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group | AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr

Διαβάστηκε 816 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.