Τρίτη, 22η Απριλίου 2025  10:55 μμ
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 14:46

Στιγμιότυπα απο την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

 

Ο Λιβανός κέρασε γραβιέρα Αμφιλοχίας τον Πρωθυπουργό
Και μόνο στο άκουσμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η σκέψη πάει στους θησαυρούς της ελληνικής γης. Αυτή τη φορά, όμως, η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στο ΥΠΑΤ, υπό τη νέα ηγεσία του Σπήλιου Λιβανού, εκτός από την ενημέρωση για το πλάνο και τους σχεδιασμούς, είχε χρώμα και γεύση.
Μιας και ήταν δέκα το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων περίμενε τον πρωθυπουργό ένα στρωμένο τραπέζι, με όλα τα καλούδια της ελληνικής γης: Φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα, χυμό ρόδι, τσάϊ του βουνού, γραβιέρα με ζυμωτό ψωμί, χειροποίητες μαρμελάδες, χορτόπιτα με σπιτικό φύλλο, ζυμαρόπιττα, κρητικά καλτσούνια, καρύδια με μέλι, ελιές και φρέσκα φρούτα. O υπουργός πρόσφερε στον πρωθυπουργό γραβιέρα Αμφιλοχίας, ένα από τα πολλά ξακουστά προϊόντα της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Αιτωλοακαρνανίας. Και παρ ό,τι λάτρης της κρητικής, ο Πρωθυπουργός την απόλαυσε δεόντως.
Η υποδοχή με το "ελληνικό παραδοσιακό πρωϊνό" ενθουσίασε τόσο τον κ. Μητσοτάκη, που λίγα λεπτά αργότερα, το έκανε και story στο instagram!
Επίσης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προσέφερε στον Πρωθυπουργό μία κασετίνα με αλάτι Μεσολλογίου, αυγοτάραχο και  τσίπουρο.
 
 
Διαβάστηκε 536 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/