Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:03 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 13:41

O Καλυβιώτης Παναγιώτης Κακαζιώτης διαφημίζει τις ελληνικές γεύσεις στην Αμερική

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυο χρόνια συμπλήρωσε η «Καντίνα που Ταξιδεύει» η αλλιώς «My Big Fat Greek Trailer» προωθώντας και διαφημίζοντας τις ελληνικές γεύσεις στις πόλεις της Νότιας Καρολίνας των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ οι δημιουργοί της, Παναγιώτης Κ. Κακαζιώτης με καταγωγή από τα Καλύβια και ο συγγενής του Ντέιβιντ Λεόν, αισθάνονται αρκετά ικανοποιημένοι και χαρούμενοι από την αποδοχή που έχει αποσπάσει η κουζίνα τους από τους ντόπιους αμερικανούς!

Το «My Big Fat Greek Trailer» είναι μια επιχείρηση street food (φαγητό στο δρόμο) που ¨στηρίζεται¨ στους τέσσερις τροχούς του οχήματος που κουβαλά την κινητή Καντίνα με ολόκληρη ελληνική κουζίνα πάνω της και πάντα βέβαια με τα ¨αφεντικά¨ της να την καθοδηγούν!

Όπως λένε ο Παναγιώτης (Pete) και ο Ντέιβιντ (David): «Είμαστε απλά μια μικρή επιχείρηση δύο παιδιών, ενός Έλληνα, ενός Αμερικανού, που ενδιαφέρονται για τον ελληνικό πολιτισμό και την κουζίνα. Στις 25 Ιανουαρίου 2019 ανοίξαμε και δεν κοιτάξαμε πίσω! Υποθέτουμε ότι είναι αλήθεια όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, ο χρόνος κυλά! Λατρεύουμε να ξοδεύουμε τον χρόνο μας με το καλύτερο ελληνικό street food  στη νότια πολιτεία!»

Η Καντίνα που Ταξιδεύει, είναι ζωγραφισμένη με μια ελιά, ελληνικούς αρχαίους αμφορείς, πόρτα και παράθυρο που θυμίζουν ελληνικό νησί και σε ιστό του οχήματος κυματίζει η ελληνική σημαία!

Το μενού περιλαμβάνει τον πασίγνωστο ελληνικό «γύρο» το σουβλάκι ή αλλιώς ¨Suh-Vlah-Key¨, μπιφτέκια, ελληνική χωριάτικη σαλάτα, ελληνική φέτα, πίτα γύρο με ταζατζίκι, ντολμάδες, γεύσεις που έχουν ενθουσιάσει τους ντόπιους!

Οι πόλεις, οι περιοχές, αλλά και τα σημεία πώλησης – εξυπηρέτησης του κοινού που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του «My Big Fat Greek Trailer» είναι κυρίως στο Μάουντ Πλίζαντ, το Τσάρλεστον, στην περιοχή του αεροδρομίου στο βόρειο Τσάρλεστον, το Σάμερβιλλ όλα στη Νότια Καρολίνα.

Να σημειώσουμε ότι ο Παναγιώτης Κ. Κακαζιώτης ζει με τους γονείς του Κώστα Π. Κακαζιώτη (με καταγωγή από τα Καλύβια) και την Κατερίνα (από Αγρίνιο), στην πόλη Μάουντ Πλίζαντ της Νότιας Καρολίνα, ενώ η κόρη τους Αλεξία έχει παντρευτεί τον Ντέιβιντ.

Στην ιστοσελίδα του «My Big Fat Greek Trailer» οι ιδιοκτήτες του γράφουν χαρακτηριστικά:

«Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα, τα πιο μοναδικά προϊόντα στην αγορά σήμερα. Από την οικογένειά μας μέχρι τη δική σας, βάζουμε πολλή αγάπη και προσεκτική προσοχή σε κάθε στοιχείο. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη δουλειά μας όσο απολαμβάνουμε να σας το προσφέρουμε.

Από την οικογένειά μας στη δική σας!

Κουζίνα από τους δρόμους της Ελλάδας, στους δρόμους της νότιας Καρολίνας!»

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Επιμέλεια: Γιώργος Αν. Πανταζόπουλος

Πηγή:kalyvia.gr
Διαβάστηκε 699 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.