Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:45 μμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 22:28

Ανδρέας Λάμπρου - Εγώ | Νέο τραγούδι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο τραγουδοποιός Ανδρέας Λάμπρου μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι και Video Clip με τίτλο «Εγώ» σε στίχους και μουσική του ίδιου. Ένα pop-rock κομμάτι με αναφορές στη δεκαετία του 80, προσαρμοσμένο όμως στα σημερινά μουσικά δεδομένα, με πολύ δυνατή μελωδία και ισχυρό στιχουργικό μνήμα!

Τη σκηνοθεσία του Video Clip έχει κάνει ο Θάνος Λυμπερόπουλος, τη φωτογραφία ο  Γιάννης Μαργετουσάκης, το makeup η Ελεάνα Δημοπούλου, τα μαλλιά ο Σεραφείμ Χατζηηλιάδης, το styling ο Κωνσταντίνος Μητροβγένης, το logo τίτλων ο Αχιλλέας Γκατσόπουλος ενώ το concept είναι του Ανδρέα Λάμπρου. Η όλη ιδέα του music video βασίζεται πάνω σε μεταμορφώσεις! Ο τραγουδοποιός μεταμορφώνετε σε 9 από τους μεγαλύτερους, σπουδαιότερους και πιο χαρακτηριστικούς star της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, που δεν είναι άλλοι από τους: Michael Jackson, Elvis Presley, Freddie Mercury, Elton John, Alice Cooper, David Bowie, Bon Jovi, Marilyn Manson και Keith Flint (Prodigy). Καλή θέαση…

Ο Ανδρέας Λάμπρου έχει γράψει τραγούδια για το θέατρο, τον κινηματογράφο, την διαφήμιση, αλλά και σε σπουδαίους ερμηνευτές όπως Νταλάρας, Βιτάλη, Μητσιάς, Γαλάνη, Παπακωνσταντίνου, Πρωτοψάλτη κ.α.

Δείτε το Video Clip εδώ: 

Διαβάστηκε 472 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.