Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  4:14 μμ
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 00:37

Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγρινίου: Παρακολούθηση Τεχνικής Ημερίδας του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17-2-2016 στο Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο από το Σύλλογο Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Αιτ/νίας «Ο ΘΑΛΗΣ» Τεχνική Ημερίδα με θέμα : «Έλεγχοι Εγκαταστάσεων Χαμηλής Τάσης-Νομοθεσία, Μετρήσεις» την οποία παρακολούθησαν, στο πλαίσιο διδακτικής επίσκεψης, οι μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης του Τομέα Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού του Σχολείου μας.

Η συγκεκριμένη ημερίδα, μαζί με την αντίστοιχη πρακτική άσκηση, αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για να ενημερωθούν οι μαθητές μας σχετικά με σύγχρονα πρακτικά θέματα του επαγγέλματος του Ηλεκτρολόγου και να γνωρίσουν από κοντά πτυχές της καθημερινής εργασίας του.

Με δεδομένο ότι οι Τεχνικοί Ηλεκτρολόγοι πρέπει να παρακολουθούν τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και να επιμορφώνονται σε θέματα της ειδικότητάς τους, ενώ παράλληλα η Δημόσια Τεχνική Εκπαίδευση να έρχεται σε επαφή με την αγορά εργασίας, αξίζουν συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή στο Σύλλογο Ηλεκτρολόγων Αιτ/νίας «Ο ΘΑΛΗΣ».

πηγή: http://agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 1807 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News