Σάββατο, 11η Μαίου 2024  2:39 μμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 20:33

Πλατανιάς-Παναιτωλικός (1-1) Τί δήλωσαν οι προπονητές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ: “Οι κάρτες μας είναι… μπασκετικές».


Αιχμές για τη διαιτησία που έχει ο Παναιτωλικός στους αγώνες του άφησε ο Γιάννης Ματζουράκης μετά το 1-1 με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει συνηθίσει να παίζει με παίκτη λιγότερο. Παράλληλα, απένειμε τα εύσημα στον Γιώργο Παράσχο για την ομάδα που έχει δημιουργήσει.

«Ήταν ένα πλούσιο παιχνίδι με καλό ρυθμό και με πολλές φάσεις. Συγχαίρω τον Γιώργο (σ.σ. Παράσχο) για την ομάδα που έχει κάνει. Είχαμε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, μία καλή ομάδα και με καλό σχεδιασμό για να ζητήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ο Πλατανιάς έκανε ευκαιρίες, αλλά τις απέκρουσε ο τερματοφύλακάς μας. Άρα υπάρχει ικανότητα».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, ανέφερε: «Αρχίζουμε και συνηθίζουμε με 10 παίκτες. Οι κάρτες μας είναι… μπασκετικές».

http://sport-fm.gr

 

ΠΑΡΑΣΧΟΣ: "Είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες"


«Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται δυστυχώς πως είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες. Δεν είναι δυνατόν οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε κι ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο όπου μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι, να μην τις κάναμε γκολ.
Είναι κρίμα να αδικούμε τους εαυτούς μας για ακόμα μία φορά. Είναι κρίμα που χάθηκαν οι βαθμοί και η μεγάλη προσπάθεια την οποία κάναμε. Είχαμε στόχο να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια, στα εφτά πλέον που απομένουν. Τι να κάνουμε...

Δεχθήκαμε πάλι το γκολ στο 87' και είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι που τουλάχιστον δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τους οποίους αξίζαμε πέρα για πέρα.»

http://chaniasports.blogspot.com/

 

Διαβάστηκε 1843 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 00:17
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.