Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  1:17 πμ
Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 10:53

Συναδινός: “Μέσα στο 2016 ολοκληρώνεται το κλειστό στην αερογέφυρα” (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αισιόδοξες ειδήσεις για το κλειστό γυμναστήριο που κατασκευάζεται στην περιοχή της αερογέφυρας στο Αγρίνιο προέκυψαν από την παρουσία στην πόλη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Iούλιου Συναδινού.
«Η έλλειψη δεύτερου κλειστού γυμναστηρίου δυσχεραίνει τη δυνατότητα άθλησης όλων αυτών των αθλητικών σωματείων, ενός έργου που έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί από το 2004 και ακόμη δεν έχει, δυστυχώς, αποδοθεί στους πολίτες του Αγρινίου», ανέφερε ο δήμαρχος Γ.Παπαναστασίου υπογραμμίζοντας πως το έργο «κατέληξε γεφύρι της Άρτας» ωστόσο επισήμανε πως πλέον οι εργασίες προχωρούν ικανοποιητικά θέτοντας ως προτεραιότητα την ολοκλήρωση του.
Ο Γενικός Γραμματέας ξεναγήθηκε στο εν λόγω κλειστό γυμναστήριο και έχοντας πλήρη ενημέρωση για την υπόθεση του σημείωσε: «Το γήπεδο ξεκίνησε το ’98 και είναι ντροπή για τον αθλητισμό και την πολιτεία να μην μπορεί να ολοκληρώσει ένα απλό προπονητήριο , ιδιαίτερα σε μια πόλη και έναν δήμο που έχει μεγάλες ελλείψεις στις αθλητικές υποδομές. Μιλήσαμε με τους αναδόχους και ξεπεράστηκαν κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα. Η πολιτεία δεν εξασφάλιζε τις πιστώσεις και υπάρχουν ευθύνες. Τώρα έγιναν όλες οι απαραίτητες συνεννοήσεις και από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο ώστε μέσα στο 2016 να τελειώσει το έργο, αν υπάρξει η απαραίτητη τεχνική πρόοδος»

DSCN0612DSCN0610DSCN0604DSCN0599DSCN0597DSCN0594

 πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1895 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News