Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  12:19 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 18:12

Η Ακτίνα Εθελοντισμού συμμετέχει στη δράση «Χάρισε χαμόγελο σε ένα παιδί…. Το αξίζει».

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H   Ακτίνα Εθελοντισμού  του Δήμου Αγρινίου συμμετέχει και φέτος στην πρωτοβουλία αγάπης του 1ου  Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου και  «Χαρίζει ένα χαμόγελο σε ένα παιδί». 

Η ξεχωριστή δράση των Προσκόπων που υλοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά μας καλεί να μεταμορφωθούμε σε Αϊ Βασίλη και να σκορπίσουμε αγάπη και χαρά σε παιδιά της πόλης. 

Με τη δράση αυτή οι Πρόσκοποι ευαισθητοποιούν  Συλλόγους, Φορείς, καταστηματάρχες και πολίτες να γίνουν τα φετινά Χριστούγεννα, ο «Άγιος Βασίλης» και να προσφέρουν δώρα σε παιδιά. 

Λόγω των ειδικών συνθηκών η δράση φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημοκρατίας αλλά διαδικτυακά. 

Όποιος επιθυμεί,  μπορεί να γίνει κομμάτι της αλυσίδας αγάπης και να αγοράσει ένα δώρο υλοποιώντας την επιθυμία ενός παιδιού στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 454 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.