Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:20 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 20:57

Στη σειρά «Οικογενειακές Ιστορίες» συμμετείχε η Φλωρεντία Ψιλογιαννοπούλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο σημερινό επεισόδιο της τηλεοπτικής κοινωνικής σειράς «Οικογενειακές Ιστορίες» που μεταδίδεται από το κανάλι Alpha, συμμετείχε ως ηθοποιός η συμπατριώτισσά μας Φλωρεντία Ψιλογιαννοπούλου, η οποία είχε πολύ αξιόλογη εμφάνιση με πρωταγωνιστικό ρόλο!

Η Φλωρεντία Ψιλογιαννοπούλου-Τάγκαλου, με καταγωγή από τα Καλύβια, διαμένει το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα και ασχολείται με το θέατρο, κάνει παράλληλα ιδιαίτερα μαθήματα υποκριτικής, με δασκάλα την κυρία Γεωργία Θεοδωρακόπουλου, ενώ είναι μέλος της Θεατρικής Ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όπως μας ανέφερε, για τη συμμετοχή της είχε στείλει βιογραφικό στην παραγωγή για να συμμετάσχει στο casting της σειράς, όπου επιλέχθηκαν τελικά επτά ηθοποιοί.  Τα τηλεοπτικά γυρίσματα του συγκεκριμένου επεισοδίου με τίτλο «Η διαθήκη» έγιναν πριν μια εβδομάδα στα Σπάτα και στην περιοχή Ζωγράφου, στην Αθήνα.

Η Φλωρεντία Ψιλογιαννοπούλου μας μίλησε για τον ρόλο της «Ελπίδας» που υποδύθηκε και περιέγραψε το story της σειράς: «Η Ελπίδα είναι μια κοπέλα που μεγάλωσε χωρίς πατέρα… Ο μπαμπάς της δημιούργησε άλλη οικογένεια και έτσι είχε άλλη μια αδελφή! Δεν τον είχε γνωρίσει ποτέ αλλά όταν πέθανε (ο πατέρας) την συμπεριέβαλε στην διαθήκη του. Σύμφωνα με το σενάριο, η οικογένειά του όταν το έμαθε δεν τους άρεσε καθόλου αυτό και απεχθανόταν την Ελπίδα… Στη συνέχεια όμως, η αδελφή της «Φαίη» διαπιστώθηκε με καρκίνο και η Ελπίδα ήταν δότρια μυελού των οστών! Στο τέλος, μετά από αυτές τις δυσκολίες, την αποδέχτηκαν και έγιναν μια αγαπημένη οικογένεια».

Οι «Οικογενειακές Ιστορίες», η σειρά που μεταδίδει ο Alpha καθημερινά στις 16:40 μ.μ. πραγματεύονται κοινωνικά θέματα, προβάλλοντας τα αδιέξοδα που προκύπτουν στις ανθρώπινες σχέσεις και θίγουν σοβαρά ζητήματα της σύγχρονης ζωής.

Ευχόμαστε στην Φλωρεντία Ψιλογιαννοπούλου να έχει πάντα πολλές ανάλογες επιτυχίες και να πραγματοποιήσει τους θεατρικούς και καλλιτεχνικούς της στόχους!

Δείτε φωτογραφίες από τα τηλεοπτικά γυρίσματα:

Πηγή:kalyvia.gr
Διαβάστηκε 2006 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.