Παρασκευή, 10η Μαίου 2024  2:33 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 22:37

Kύπελλο ΕΠΣΑ: Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε , η Χάλκεια το σήκωσε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ιστορική μέρα η σημερινή για τον Α.Ο Χάλκειας που κατέκτησε το κύπελλο της Ε.Π.Σ.Α για πρώτη φορά στην ιστορία του. Η ομάδα του Ανδρέα Καλαβρουζιώτη παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να γυρίσει το ματς σκοράροντας στο φινάλε των δυο ημιχρόνων.


Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο σκορ στο 19΄με κεφαλιά του Ηλία Γιαννιώτη μετά από σέντρα του Μαλή. Ο σκόρερ 12 λεπτά αργότερα στάθηκε άτυχος όταν σημάδεψε το δοκάρι και έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει στην ομάδα του διαφορά δυο τερμάτων. Με τη λήξη του ημιχρόνου (45΄) μετά από φάουλ του Καλαβρουζιώτη, ο Γιώργος Αλμπάνης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Η ομάδα της Ναυπακτίας σκόραρε και πάλι στις καθυστερήσεις τους ματς (94΄) λίγο πριν αυτό οδηγηθεί στην παράταση. Ο Αλέξανδρος Ψυχογιός με απευθείας εκτέλεση φάουλ αιφνιδίασε τους αμυντικούς της ομάδας του Αγρινίου και χάρισε τη νίκη (2-1) και το κύπελλο στην ομάδα του.

Κοντά στην ομάδα του Παναιτωλικού βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ κος Φώτης Κωστούλας τον όποια στο ημίχρονο βράβευσε η ομάδα της Χάλκειας και μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ καθώς και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Μαντζουράκης.

πηγή: http://www.agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2052 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.