Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  12:35 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 20:48

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 1,61 εκατ. ευρώ σε 1.272 δικαιούχους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καταβάλλονται αύριο αποζημιώσεις συνολικού ύψους 1.610.000 ευρώ για τις καταστροφές που προκλήθηκαν σε καλλιέργειες του φυτικού και ζωικού κεφαλαίου από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό» τον Σεπτέμβριο του 2020.

Oι πιστώσεις αφορούν 1.272 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους και με το ποσό αυτό αποπληρώνεται το μεγαλύτερο μέρος των καταστροφών στην περιοχή της Μαγνησίας.

Η εκκαθάριση των υποχρεώσεων του ΕΛΓΑ, - όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση - ως προς τις αποζημιώσεις των ζημιών του «Ιανού» θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό, με στόχο την ολοκλήρωση των πορισμάτων και της επεξεργασίας τους από τα πληροφοριακά συστήματα του Οργανισμού, τα οποία προβλέπεται να ολοκληρωθούν για πρώτη φορά εντός τετραμήνου από την εκδήλωση του ακραίου καιρικού φαινομένου και μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2021.

Διαβάστηκε 668 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία