Παρασκευή, 10η Μαίου 2024  4:55 πμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 19:22

Θες πεντάδα; Πάρε το διπλό στην Κρήτη…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα καναρίνια πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησαν του Λεβαδειακού, με αποτέλεσμα να μας κάνουν ξανά να ονειρευόμαστε…

Ο Παναιτωλικός με τι προσθήκες που έκανε αλλά και την κατακόρυφη άνοδο στην απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών, δείχνει ικανός να παλέψει μέχρι τέλους για τον αρχικό στόχο, που ήταν η πεντάδα. Το σημαντικότερο από την νίκη με τον Λεβαδειακό δεν ήταν οι τρεις βαθμοί αλλά η εικόνα της ομάδας!

Βλέποντας το παιχνίδι του Αστέρα και επειδή είχα κάνει μια πρόβλεψη ότι είναι πολύ δυνατός, νομίζω έχω κάνει λάθος. Αυτή η ομάδα από την αρχή της χρονιάς δεν τρομάζει και πιστεύω πως ο Παναιτωλικός μπορεί να τον προσπεράσει. Άλλωστε την φετινή χρονιά τον κέρδισε δυο φορές! Αυτός βέβαια που δείχνει πιο κοντά στην πεντάδα είναι ο Πανιώνιος αλλά σύμφωνα με όσα ακούω, δύσκολα θα πάρει άδεια.

Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς αλλα ακολουθεί ακόμη πιο δύσκολο πρόγραμμα, γι αυτό και πρέπει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την απόδοση της και να πετύχει μεγάλες νίκες. Εκτός όμως από την απόδοση της θέλει και τύχη, κάτι που ειλικρινά δεν θυμάμαι να είχε ποτέ. Πρόσφατα οι κυανοκίτρινοι πήγαν στην Νέα Σμύρνη, με τον Μαρκόβσκι να χάνει την ευκαιρία της χρονιάς. Αυτά τα γκολ που σημαίνουν και νίκες ο Παναιτωλικός δεν πρέπει να τα χάνει. Πρέπει όταν του δίνονται τέτοιες ευκαιρίες να σκοράρει και να τελειώνει τα παιχνίδια.

Σίγουρα μεσοεπιθετικά το ξέραμε ότι ήμασταν καλά αλλά και αμυντικά ο Κούσας με τον Μάκο έχουν δέσει πολύ καλά. Όπως είχα γράψει το πρόβλημα μας ήταν στο κέντρο, εκεί που έλειπε ένας παίκτης. Για τον Παπάζογλου είχα γράψει ότι αμυντικά ήταν καλός αλλά θέλαμε κάτι καλύτερο επιθετικά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν εντυπωσιακός όχι μόνο στο αμυντικό κομμάτι αλλά και στο επιθετικό. Αν συνεχίσει έτσι τότε από την ομάδα δεν λείπει τίποτα. Έχει τα εργαλεία να κάνει ένα δυνατό φινάλε και γιατί όχι στο τέλος να πετύχουμε και τον στόχο!

Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα και όπως είπα ο Παναιτωλικός θέλει μεγάλα αποτέλεσμα, αρχίζοντας από το επόμενο. Αν τα καναρίνια θέλουν να πετύχουν αυτό που πριν μερικούς μήνες έμοιαζε θαύμα, θα πρέπει να φύγουν με το διπλό από την Κρήτη. Το έργο τους δεν είναι εύκολο, αφού ο Πλατανιάς είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά αν κάνουμε μια καλή εμφάνιση και είμαστε και λίγο τυχεροί μπορούμε!

Τέλος θέλω να σταθώ στην παρουσία του κόσμου αφού δεν είναι αυτή που πρέπει. Σίγουρα υπάρχουν δικαιολογίες γι αυτή την παρουσία αλλά πλέον η ομάδα αρχίζει και προσφέρει αυτό που θέλουμε, γι αυτό και αν θέλουμε να πετύχουμε τα όνειρα μας, θα πρέπει άπαντες να επιστέψουμε στο γήπεδο μας και να γίνει ξανά το κλουβί που ξέραμε…

Υ.Γ.1 Ο Μουνιός άλλαξε την εικόνα του Παναιτωλικού αλλά ακόμη δεν με έχει εντυπωσιάσει. Σε αυτή την φάση δεν κοιτώ την συνολική εικόνα αλλά τα χαρακτηριστικά που έχει ένας ποδοσφαιριστής. Αυτός που με έχει εντυπωσιάσει και τον πιστεύω πολύ είναι ο Κλέσιο.

Υ.Γ.2 Το πόσο καλό έκανε στον Κάπελ οι μεταγραφές δεν περιγράφεται. Πριν 2-3 εβδομάδες ήταν αδιάφορος και πλέον τρέχει μέχρι το 93…

Υ.Γ.3 Ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι από τον Πάουλο…

Υ.Γ.4 

http://panaitolikos1926.blogspot.gr/

 

Διαβάστηκε 1915 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 19:38
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.