Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:00 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 20:15

Βελτίωση της παραγωγικότητας κατά την περίοδο του κορωνοϊού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» είναι μια πρωτοβουλία για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα.

Το Πανεπιστήμιο Rutgers ηγείται αυτού του πολυετούς και πρωτοποριακού προγράμματος σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

To σεμινάριο θα υλοποιηθεί από τη Βαλεντίνα Κόρδη,
Ημερομηνία: 30 Νοεμβρίου 2020
Ώρα: 16.00 - 18.00

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί online μέσω της πλατφόρμας Zoom. Θα λάβετε στο e-mail επικοινωνίας που έχετε δηλώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για την διαδικασία μέσω της οποίας θα έχετε πρόσβαση στο σεμινάριο.

Περιορισμένες Θέσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά
2310 471 292
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστηκε 695 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία