Τρίτη, 14η Μαίου 2024  8:52 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 18:39

Πανελλήνια διάκριση για ανθοπωλείο του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το δεύτερο βραβείο στο πρώτο «Greek Florists live challenge 2016» κέρδισε το Ανθοπωλείο «Μπαλτά» που εκπροσώπησε στον διαγωνισμό την πόλη του Αγρινίου. Ο διαγωνισμός έγινε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κέντρο Mec Παιανίας, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016. 

Το Ανθοπωλείο «Μπαλτά» συμμετείχε στον πρώτο διαγωνισμό «Greek florists live challenge 2016» που διοργάνωσε η ομάδα Greek Florists με σκοπό να ανεβάσει το επίπεδο της ανθοδετικής μέσα από διαδικτυακά challengeπου πραγματοποιούνται κάθε βδομάδα. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 20 επαγγελματίες του κλάδου από όλη την Ελλάδα, χωρίς να γνωρίζουν για τα λουλούδια ή τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν ή ακόμη-ακόμη τα θέματα. Έπρεπε, λοιπόν, σε συγκεκριμένο χρόνο, να δημιουργήσουν κάτι με τα λουλούδια και τα υλικά που τους παρέχονταν μπροστά σε μεγάλο κοινό, το οποίο αποτελούταν κυρίως από επαγγελματίες του χώρου. Το έργο του Αγρινιώτικου Ανθοπωλείου εντυπωσίασε το κοινό και τους διοργανωτές κερδίζοντας το δεύτερο βραβείο του διαγωνισμού.

Η Αγγελική και η Ειρήνη Μπαλτά σε σχετικές δηλώσεις τους μετά την βράβευσή τους σημείωσαν: «Καταφέραμε και κερδίσαμε το δεύτερο βραβείο! Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δόθηκε και φυσικά ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σε όλους όσους τόσα χρόνια, ακόμη και στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, μας στηρίζουν και μας δίνουν τη δύναμη και το κίνητρο να προχωράμε και να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στους πελάτες μας και την πόλη μας!»

*Το πρώτο live challenge έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης «Bride Line 2016 – Γάμος και βάπτιση» και διοργανώθηκε από τον Πάρη Σταυρόπουλο και την ομάδα του Greek Florists.

Το Greek Florists είναι μία ομάδα ανθοπωλών απ΄ όλη την Ελλάδα, που σκοπό έχει να δυναμώσει και να ενισχύσει τον κλάδο, δίνοντας «βήμα» στους ανθοπώλες να μοιράζονται τους προβληματισμούς τους. Την ομάδα δημιούργησε ο Πάρης Σταυρόπουλος, ανθοδέτης και ιδρυτής της SFAS, γιος του Γεωργίου Σταυρόπουλου, master της ανθοδετικής τέχνης, με πολλά βραβεία και σεμινάρια ανθοδετικής στο βιογραφικό του.

πηγή: http://agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 1809 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 18:44
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.