Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:50 πμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 17:34

Η μεγάλη επιστροφή του Γεράσιμου Ανδρεάτου: Τραγουδά για τους «Επιβάτες δίχως θέση»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από πολλά χρόνια ο Γεράσιμος Ανδρεάτος ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, η οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο γνωστός ερμηνευτής βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του και επιστρέφει δυναμικά με τον δίσκο, που έχει τίτλο «Ψυχές Γενναίες» και θα κυκλοφορήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη. 

Προπομπός της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Γεράσιμου Ανδρεάτου είναι το τραγούδι «Επιβάτες δίχως θέση».

Ένα τραγούδι σε μουσική του ερμηνευτή και σε στίχους του Μάκη Ψαραδέλλη με σημειολογικό χαρακτήρα, που μας δίνει τροφή για σκέψη και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

«Επιβάτες είμαστε σίγουρα σε τούτο το ταξίδι. Η θέση μας όμως ποια να 'ναι άραγε; Η επιλογή βέβαια "ταξιδεύω δίχως θέση" είναι πολύ βολική για μένα, που είμαι ο ξερόλας, είρωνας αγενής που θα πιάσω κουβέντα με τον οποιοδήποτε έχοντας μοναδικό σκοπό να διαφωνήσω μαζί του για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι είμαι ξεχωριστός, ότι διαφέρω από σένα και όλους τους άλλους.

Βέβαια στον δύσκολο καιρό του ταξιδιού θα χωθώ σε μια γωνιά φοβισμένος κι όταν περάσει θα βγω ξανά με θράσος να ζητήσω ευθύνες από όλους εσάς. Αλήθεια πώς σου φαίνεται που είμαστε συνεπιβάτες. Εν δυνάμει είμαστε όλοι "Επιβάτες δίχως θέση"» αναφέρει ο ερμηνευτής για το νέο του τραγούδι.

 

Διαβάστηκε 746 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.