Τρίτη, 21η Μαίου 2024  4:41 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 18:37

Η Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της “Rigips” στο Αιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κλιμάκιο της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης-Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου βρέθηκε στις 13-10-2020 στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της RIGIPS στο Αιτωλικό.

Εκεί πραγματοποίησαν ενημέρωση στους εργαζόμενους σε θέματα Α΄ Βοηθειών. Η ενημέρωση είχε σαν θέματα την αντιμετώπιση τραυμάτων καθώς και τεχνικές διαφυγής και αντιμετώπισης. Ε.Ο.Ε.Δ ευχαριστεί την Διεύθυνση και το προσωπικό της RIGIPS για την πρόσκληση, την συνεργασία, την φιλοξενία, καθώς και την στήριξη που θα μας παρέχουν!

«Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη η εκπαίδευση των εργαζομένων στην διαχείριση κρίσεων και παροχής πρώτων βοηθειών στο εργασιακό τους περιβάλλον. Εμείς θα είμαστε αρωγοί σε τέτοιες ενημερώσεις σε όποιον και όπου μας χρειαστεί » δήλωσε ο αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου. 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 406 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.