Τετάρτη, 28η Ιουλίου 2021  4:53 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 19:37

Αγρίνιο: Νέες ανοιχτές θέσεις εργασίας στην περιοχή (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Που θα στείλετε βιογραφικό

Θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων είναι ανοιχτές αυτό το διάστημα στην περιοχή του Αγρινίου. Αναλυτικά:

1) Μεγάλη εταιρεία τροφίμων στη περιοχή Αγρινίου, επιθυμεί να προσλάβει Χημικό, Χημικό Μηχανικό, για την άμεση κάλυψη της παρακάτω θέσης: Process engineer

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ:
-Σχεδιασμός και επίβλεψη εκτέλεσης παραγγελιών γραμμών παραγωγής και Η/Μ εγκαταστάσεων και commissioning και λειτουργία νέων γραμμών
-Επίβλεψη της Ορθής Εφαρμογής των Οδηγιών Παραγωγής, και των Δελτίων Ελέγχων καθώς και της Εφαρμογής των Κανόνων Υγιεινής και Ασφάλειας
-Διενέργεια Ποιοτικών Ελέγχων
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
-Πτυχίο Χημικού, Χημικού Μηχανικού, με επιθυμητό μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
-Εκπληρωμένες Στρατιωτικές Υποχρεώσεις
-Άριστη Γνώση Αγγλικών
-Ικανότητα Χρήσης Η/Υ (Microsoft Office)
-Επιθυμητή προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση
ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ:
-Υπευθυνότητα
-Συνέπεια
-Ικανότητα να αποδίδει σε συνθήκες πίεσης
-Επικοινωνία με το Εργατοτεχνικό και το Επιστημονικό προσωπικό της Μονάδας
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ:
-Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον
-Ιδιωτική Ασφάλιση
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους ή ν’ απευθύνονται στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


2) ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπεύθυνος γραφείου κίνησης. Περιγραφή θέσης εργασίας: Υπεύθυνος γραφείου Κίνησης.

Τα βασικά καθήκοντα της θέσης είναι τα εξής:
-Εξυπηρέτηση πελατών και οδηγών.
-Έκδοση παραστατικών.
-Διαχείριση καθημερινής ροής.
-Επικοινωνία και διαχείριση αναγκών πελατών.
Προσόντα:
-Άριστη χρήση των Η/Υ
-Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.
Προσωπικά Χαρακτηριστικά:
-Επικοινωνιακές δεξιότητες.
-Οργανωτικός χαρακτήρας.
-Προσανατολισμός στον πελάτη και στα αποτελέσματα.
-Δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας επιθυμητό
Η Εταιρεία Προσφέρει:
-Αποδοχές αναλόγως προσόντων και εμπειρίας.
-Άριστο και φιλικό εργασιακό περιβάλλον.
-Σταθερή και μόνιμη εργασία.

Η επιχείρησή μας αναζητά υποψηφίους κατά προτίμηση άνδρες για τη θέση του υπεύθυνου γραφείου κίνησης για το Αγρίνιο, καθώς και για το κατάστημά μας στο Νυδρί Λευκάδας.
Στείλτε μας e-mail με το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


3) ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα φαρμακοποιός με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για συνεργασία ή ως υπάλληλος σε φαρμακείο στο Αγρίνιο. Τηλ. 6942 940176.

4) To ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ – ISTOANALYSIS, στο Αγρίνιο, αναζητά πτυχιούχο Τεχνολόγο Ιατρικών Εργαστηρίων (ΤΕΙ) ή Βοηθό Ιατρικών Εργαστηρίων (ΙΕΚ), ιδανικά με προϋπάρχουσα εμπειρία, με προοπτική πλήρους απασχόλησης σε ένα ευχάριστο και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Προαπαιτούμενα είναι: η αποδοτικότητα στις απαιτήσεις της εργασίας, η διάθεση για εξέλιξη και το πνεύμα συνεργασίας.
Τηλέφωνα: 6932536886, 6973882351. Βιογραφικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

5) Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Αλεξάνδρα Μπιτχαβά ζητούν καθηγήτρια Αγγλικών με άδεια διδασκαλίας. Αποστολή βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974 439121.

6) ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ καθηγήτριες – καθηγητές Αγγλικών και Γερμανικών για να στελεχώσουν την ήδη υπάρχουσα ομάδα μας, σε ένα άριστο και εξελισσόμενο εκπαιδευτικό περιβάλλον, πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Πληροφορίες για επικοινωνία στα τηλέφωνα: 2641058218, 2641100370, 2641044264 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

7) ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ αλουμινοκατασκευών Β. Νικολέτας ζητείται για εργασία πλήρους απασχόλησης τεχνίτης αλουμινοκατασκευών. Τηλ. 6944 464004 και 26410 26933.

8) ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ στο Αγρίνιο, ζητείται για πλήρους απασχόλησης εργασία Αρχιτέκτων Μηχανικός ή Πολιτικός Μηχανικός ή σχεδιαστής/στρια με γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων δισδιάστατης (2d) και τρισδιάστατης (3d) σχεδίασης (ενδεικτικά: Autocad, Archicad, Sketch Up, Rhino, 3DSMax, Photoshop). Αποστολή βιογραφικών / Portfolio στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από την Παρασκευή (30/10) στα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας, όπως ενοικιαστήρια διαμερισμάτων, γκαρσονιέρες, πωλήσεις διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, οικοπέδων κ.λπ.

agriniovoice.gr

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Διαβάστηκε 344 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα