Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:51 μμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 20:31

Μεσολόγγι: Σωματείο Εργαζομένων Δήμου “Σημάδια των καιρών”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δελτίο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου:

Για μία ακόμη φορά η εφημερίδα ΑΙΧΜΗ αναφέρεται και παρεμβαίνει με «περίεργο»  τρόπο στην διοικητική λειτουργία του Δήμου, και όχι μόνο, υποκαθιστώντας ακόμη και τον ίδιο το Δήμαρχο;!.

Συγκεκριμένα σε άρθρο που φιλοξενήθηκε στο φύλλο της Πέμπτης 15/10/2020 (ανώνυμο πάντα) μας πληροφορεί ως βαθύς γνώστης του Διοικητικού Δικαίου, ότι ο Δήμαρχος έχει κάθε Δικαίωμα να προβεί σε αντικατάσταση προϊσταμένου (παρόλο που έχει κριθεί από υπηρεσιακό συμβούλιο-λεπτομέρειες!) γιατί όπως φαίνεται το πρόβλημα είναι, ότι είναι τοποθετημένος σύμφωνα με την εφημερίδα(αν το καταλαβαίνουμε καλά), με απόφαση του προηγούμενου δημάρχου;!

Επίσης μας αναφέρει τα προσόντα των δύο συναδέλφων μας, συγκρίνοντας τα και αξιολογώντας τα μάλιστα. – προφανώς έχει πρόσβαση στους υπηρεσιακούς φακέλους τους (προσωπικά δεδομένα πουθενά;! Αλλιώς εικάζει; ή κατασκευάζει εντυπώσεις!)

Μάλιστα προχωράει ακόμη περαιτέρω καθώς μας προϊδεάζει για την έκβαση της διοικητικής διαδικασίας προσφυγής του Δήμου στην επιτροπή του άρθρου 152, εναντίων της δικαίωσής της συναδέλφου από την Αποκεντρωμένη, που είναι σε εξέλιξη, καθώς ως γνήσιος γνώστης προφανώς της «νομοθεσίας», αλλά και της παραφιλολογίας, εικάζει ή ξέρει εκ των προτέρων το αποτέλεσμα,;!

Τέλος ως γνήσιος γνώστης και της «στοχοθεσίας» του δήμου και αξιοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία μέτρησης της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας του παραγόμενου δημόσιου αγαθού της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, μας πληροφορεί ότι έτσι θα αποκατασταθεί η εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία της και θα υπάρχει μεγαλύτερη παραγωγή έργου;!

Τι να πούμε σημάδια των καιρών και ο νοών νοείτω.

Μετά τιμής

Το Διοικητικό Συμβούλιο

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 580 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.