Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:45 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 13:54

Μητσοτάκης από τα εγκαίνια ΜΕΘ στο «Σωτηρία»: Κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες -Προσλήψεις όπου και όποτε χρειαστεί

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εάν δεν προσέξουμε, το Σύστημα Υγείας θα δεχθεί μεγαλύτερες πιέσεις». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στην τελετή εγκαινίων 50 κλινών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος και Νοσημάτων «Σωτηρία», οι οποίες ενισχύουν τη θωράκιση του Συστήματος Υγείας.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι θα γίνουν προσλήψεις «όπου και όποτε χρειαστεί», εξήρε το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και ειδικά του προσωπικού που στελεχώνει τις ΜΕΘ, το οποίο -όπως είπε- «κάθε μέρα παλεύει με τον θάνατο και σώζει ανθρώπινες ζωές» και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη ανακούφιση για όλους μας ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα έχουμε σημαντικά αυξημένο αριθμό κλινών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, οι οποίες σε πρώτη φάση θα τεθούν στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και όταν τελειώσει η πανδημία θα τεθούν στη διάθεση του ΕΣΥ».

Εικόνες από τα εγκαίνια των 50 κλινών ΜΕΘ στο «Σωτηρία»
Ο κ. Μητσοτάκης εξήρε τη σημασία του έργου -το οποίο είναι δωρεά της Βουλής- στην ενίσχυση του Συστήματος Υγείας και δεσμεύθηκε ότι έως το τέλος του έτους οι κλίνες ΜΕΘ θα φτάσουν στον μέσο όρο του αριθμού των κλινών στην ΕΕ.


Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 599 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/