Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:21 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 19:01

Θεολογικό Συνέδριο στο Θέρμο – Σήμερα η πρώτη επίσημη συνάντηση της επιτροπής διοργάνωσης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ορισμός και πρώτη επίσημη συνάντηση της Επιτροπής διοργάνωσης του Θεολογικού Συνεδρίου: “Μητροπολίτης Δαμασκηνός Παπανδρέου και η προσφορά του την Ορθοδοξία στον 21ο αιώνα” στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θέρμου σήμερα 09/10/2020.

Η Επιτροπή έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Χαράλαμπος Καραπάνος, Δικηγόρος μέλος ΔΣ Αγρινίου και Σλέσβιχ Χόλσταϊν, Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διαθρησκειακού Διαλόγου και Διεθνών Σχέσεων του ΕΚΠΑ -Sc Public Relations and Administration
Αντιπρόεδρος: Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σιλουανός Ψιλιάς, Αρχιερατικός Επίτροπος Μακρυνείας Υπ.Δρ. Θεολογίας ΕΚΠΑ-Φιλόλογος
Γραμματέας: Ιωάννης Γκιάφης Πολιτικός Επιστήμων -Θεολόγος Μεταπτυχιακός φοιτητής ΕΚΠΑ
Μέλος: Κωνσταντίνα Αρκουμάνη, Θεολόγος MSc Ποιμαντικής και Ηθικής ΑΠΘ
Μέλος: Σπυρίδων Κωνσταντάρας, Δήμαρχος Θέρμου- Δικηγόρος

Η Επιτροπή εν ευθέτω χρόνω θα καταρτίσει και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του Σπονδυλωτού Συνεδρίου το οποίο θα απαρτίζεται από webinar (συζητήσεις τηλεδιασκέψεως) αρξάμενες εκ του μηνός Ιανουαρίου και με κλείσιμο των εργασιών τον Ιούνιο του 2021 σε διημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 594 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.