Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:26 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 14:20

Γιώργος Σακκάς - Θα έρθει η μέρα | Νέα κυκλοφορία απο τη Spark Records

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιώργος Σακκάς γεννήθηκε στις 4 Μαΐου του 1988 στην Αθήνα ενώ η καταγωγή του είναι από την Καλαμάτα. Σε ηλικία των έντεκα ετών ξεκινάει τα πρώτα μαθήματα σολφέζ καθώς συμμετείχε σε σχολικές παραστάσεις και όχι μόνο ! Το μικρόβιο της μουσικής ξεκίνησε όταν άκουγε θετικά σχόλια από το σχολικό περιβάλλον.Πάντα ανήσυχο πνεύμα, καλός μαθητής στο σχολείο,Πρόεδρος του δεκαπενταμελούς ενώ κατά την διάρκεια της εφηβείας δημιουργεί την πρώτη του μπάντα με όνομα "Έξι όγδοα". Τελειώνοντας το λύκειο εισάγεται στην σχολή εμπορικού ναυτικού, μόνο που στην πορεία όλα άλλαξαν. Το πρώτο του βήμα πραγματοποιήθηκε στην νυχτερινή Καλαμάτα τον Νοέμβριο του 2010. Έτσι ξεκινάει και η επάγγελματικη πλέον σχέση του με το τραγούδι.Τον Δεκέμβρη του 2014 γνωρίζετε με τον Αλέξανδρο Μαυρίδη και κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι με τίτλο '' Φαντάζεσαι ''.Το 2020 κάνει το πρώτο του επίσημο δισκογραφικό ντεμπούτο με τη Δισκογραφική εταιρεία " Spark Records" κυκλοφορώντας το νέο του τραγούδι με τίτλο "Θα έρθει η μέρα" με την υπογραφή σε μουσική και στίχους του Αλέξανδρου Μαυρίδη. Ένα ζεϊμπέκικο που σε παρασέρνει η μουσική του από το πρώτο του άκουσμα!

CREDITS

Μουσική: Αλέξανδρος Μαυρίδης Στίχοι: Αλέξανδρος Μαυρίδης Ενορχήστρωση-Μίξη-Mastering: Γίαννης Θάνος (John Thanos) Photographer: Μιχάλης Πατανάς Διέυθυνση παραγωγής:Aραβαντινός Βαγγέλης

Καλή σας ακρόαση!

?SUBSCRIBE
Κάνε Subscribe στο επίσημο κανάλι της Spark Records
Subscribe here: ▶https://bit.ly/2RLred8
Get involved with Spark Records:
▶Website: http://www.sparkrecords.gr
▶Facebook: https://bit.ly/2DuEXln
▶ Instagram: https://bit.ly/2SWwM4W
▶Youtube: https://bit.ly/2RLred8
▶ Contact: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστηκε 798 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.