Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:14 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 13:56

Κακαλιάντη Χριστίνα | 'Eνα χαμόγελο | Στίχοι - Μουσική: Δημήτρης Τσιβούλας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Χριστίνα Κακαλιάντη ψάχνοντας για καιρό ένα τραγούδι να την συναρπάσει, συνάντησε τον Δημήτρη Τσιβούλα με το "Ένα χαμόγελο" κι έτσι αυτή η συνεργασία δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα μέσα από την Spider Music.

"Ένα χαμόγελο", ένα swing που δεν θα μπορέσετε να του αντισταθείτε, ένα τραγούδι δροσερό, γεμάτο χιούμορ και αισιοδοξία. Τόσο η μουσική του όσο και οι στίχοι του σου φτιάχνουν τη διάθεση από το πρώτο λεπτό. Το ίδιο ύφος έχει και το video clip – έκπληξη που το συνοδεύει.



Καλή Ακρόαση !!!

Λίγα λόγια για την Χριστίνα Κακαλιάντη

Η Χριστίνα Κακαλιάντη ξεκίνησε επαγγελματικά το τραγούδι από το 2003 και μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό της εμφανίσεις σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Κάθε χρόνο μας παρουσιάζει κάτι καινούριο. Το "Ένα χαμόγελο" συνεχίζει αυτήν την παράδοση φέτος.

Έχει κάνει αρκετές επανεκτελέσεις όπως ‘Ροκ μπαλάντα’, ‘Πάρε το δάκρυ μου’ αλλά και δικές της δουλειές όπως το ‘Μη χαραμίζεσαι’.

Θα την συναντήσετε με φωνητικά σε πολλές δουλειές συναδέλφων της και στο διαδίκτυο μπορείτε να δείτε προσωπικές της εμφανίσεις στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και σε συναυλίες.

Μπορείτε να την βρείτε:

https://www.facebook.com/www.Kakalianti.Xristina

https://www.youtube.com/results?search_query=kakalianti+list

https://www.instagram.com/xristinakakalianti/?hl=el

Διαβάστηκε 788 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.