Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:37 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 13:53

Βαγγέλης Αραβαντινός - Η Μοναδική | Νέα κυκλοφορία απο τη Spark Records

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Βαγγέλης Αραβαντινός μας παρουσιάζει τη νέα του ερωτική μπαλάντα με τίτλο "Η μοναδική" όπου γράφτηκε για τη σύντροφό του Τάνια Σακκά όπου πρόσφατα ενώθηκαν με τα δεσμά του Γάμου. Τους στίχους τους υπογράφει ο γνωστός στιχουργός πολλών επιτυχιών Σωκράτης Τουραμανίδης ενώ τη μουσική ο Βαγγέλης Αραβαντινός μαζί με το στενό του συνεργάτη και ενορχηστρωτή Γιάννη Θάνο. Την επιμέλεια της παραγωγής του Video Clip  την ανέλαβε ο Γιάννης Μπονάτσος με σκηνές από την ημέρα του γάμου. Ελπίζουμε να σας αρέσει και να το αγαπήσετε!  
CREDITS Μουσική:Γιάννης Θάνος - Βαγγέλης Αραβαντινός Στίχοι:Σωκράτης Τουραμανίδης Ενορχήστρωση-Μίξη-Mastering:Γίαννης Θάνος (John Thanos) Σκηνοθεσία:Γιάννης Μπονάτσος Διέυθυνση παραγωγής:Aραβαντινός Βαγγέλης
Καλή σας ακρόαση!
 


?SUBSCRIBE
Κάνε Subscribe στο επίσημο κανάλι της Spark Records
Subscribe here: ▶https://bit.ly/2RLred8
Get involved with Spark Records:
Contact: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διαβάστηκε 1749 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 14:01
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία