Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:27 μμ
 
wm small
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 12:00

Μύτικας & Κάλαμος – Το πέρασμα (VIDEO drone)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία υπέροχη τοποθεσία στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ο μοναδικός Μύτικας και το Νησί Κάλαμος, στέκονται αντικριστά με μία μοναδική ιστορία να συνοδεύει αυτό το κοντινό πέρασμα.

Θα συμπληρώσουμε ότι έχουμε την τύχη να διαθέτουμε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον και έχουμε βάλει τα δυνατά μας να το καταστρέψουμε. Όλες αυτές οι τοποθεσίες που βλέπουμε στο βίντεο, είναι χωροθετημένες από το χωροταξικό των ιχθυοκαλλιεργειών (ΚΥΑ 31722/4.11.2011, ΦΕΚ 2505/4.11.2011) ως περιοχές για ανάπτυξη ιχθυοκαλλιέργειας!!! Είναι η λεγόμενη ζώνη Α3 του χωροταξικού των ιχθυοκαλλιεργειών, η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Απίστευτο και όμως αληθινό ότι βρεθήκανε άνθρωποι που ενέταξαν αυτήν την απαράμιλλη ομορφιά στον χάρτη του χωροταξικού των ιχθυοκαλλιεργειών, με σκοπό να τοποθετηθούν εκεί κλωβοί εκτρεφομένων ψαριών.

mytikaspress.blogspot.com

Διαβάστηκε 1203 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.