Παρασκευή, 10η Μαίου 2024  4:12 πμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 01:19

Mαρτίνες: το βραβείο δείχνει την καλή δουλειά στον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο ACS Athens στο Χαλάνδρι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών, που γιόρτασε τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του, βράβευσε τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές και προπονητές για τη σεζόν 2014-2015 στη Σούπερ Λίγκα και στους δύο Ομίλους της Football League.

Στην καλύτερη ενδεκάδα της περασμένης σεζόν συμπεριλήφθηκε  και ο Νίκο Μαρτίνες για τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Σε δηλώσεις του μετά τη βράβευση ο Νίκο Μαρτίνες δήλωσε: «Αυτό το βραβείο δείχνει την καλή δουλειά που κάναμε όλοι στον Παναιτωλικό και θέλω να τους ευχαριστήσω. Είχαμε ενότητα και αυτό οδήγησε στο βραβείο».

Αναλυτικά οι κορυφαίοι του ΠΣΑΠ στη Σούπερ Λίγκα

Κορυφαίος διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)

Κορυφαίος προπονητής: Γιάννης Πετράκης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Πρώτος σκόρερ: Χερόνιμο Μπαράλες (Αστέρας Τρίπολης, 17 γκολ)

Κορυφαίος τερματοφύλακας: Μάρκος Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής: Χάρης Χαρίσης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής: Τσόρι Ντομίνγκες (Ολυμπιακός)

Κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής: Νίκος Καλτσάς (Βέροια)

Κορυφαία 11άδα: Μάρκος Βελλίδης (τερματοφύλακας), Ομάρ Ελαμπντελαουί (δεξί μπακ), Αρτούρ Μαζουακού (αριστερό μπακ), Στάθης Ταυλαρίδης (στόπερ), Δημήτρης Σιόβας (στόπερ), Κάρλος Ζέκα (μέσος), Τσόρι Ντομίνγκες (μέσος), Νίκο Μαρτίνες (μέσος), Κλέιτον Σίλβα (μέσος), Νίκος Καρέλης (επιθετικός), Χερόνιμο Μπαράλες (επιθετικός).

Οι ειδικές βραβεύσεις

O Κώστας Κατσουράνης και o Άγγελος Χαριστέας για την αποχώρησή τους από την ενεργό δράση, μετά το πέρας μιας σπουδαίας ποδοσφαιρικής καριέρας, με κορυφαία στιγμή τους την ουσιαστική συμβολή τους στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004 στην Πορτογαλία.

Πληροφορίες gazzetta.gr

Διαβάστηκε 2109 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.