Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:46 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 14:18

Η Ελλάδα απαντά στις τουρκικές προκλήσεις: Εξέδωσε Navtex για αεροναυτική άσκηση με πραγματικά πυρά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με άσκηση με πραγματικά πυρά σε περιοχή που περιλαμβάνει και τα ύδατα της NAVTEX που επεκτάθηκε χθες από την τουρκική πλευρά, απαντά η Αθήνα στις κινήσεις της τουρκικής πλευράς.Σχετικά άρθρα

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Άγκυρα με παράνομες NAVTEX σε Ελλάδα-Κύπρο.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται από αρμόδιες πηγές, κατόπιν της παράτασης της προηγούμενης παράνομης αγγελίας NAVTEX στην οποία προχώρησε η Τουρκία το απόγευμα της 23ης Αυγούστου για την συνέχιση των ερευνών του Oruc Reis έως τις 27 Αυγούστου 2020 και 23.59 ώρα Ελλάδος, η Ελλάδα θα δεσμεύσει με αγγελία NAVTEX περιοχή αεροναυτικών ασκήσεων εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην ευρύτερη περιοχή ΝΑ Κρήτης, Καρπάθου, Ρόδου και Νοτίως Καστελορίζου. Η NAVTEX θα ισχύσει από τις πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου ώς τις βραδυνές ώρες της 27ης Αυγούστου 2020.

parapolitika.gr

Διαβάστηκε 905 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.