Πέμπτη, 3η Οκτωμβρίου 2024  1:23 μμ
Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 11:03

Δανεικός από τη Μπέρμιγχαμ στον Παναιτωλικό ο Μεδίνα;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο 25χρονος Ισπανός δεξιός μπακ Αγκουστίν Μεδίνα Μεγιάδο προτάθηκε ως δανεικός στον Παναιτωλικό σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αγγλικού Τύπου.

Ο​ ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται και ως αμυντικός μέσος, όπως αναφέρουν Μέσα Ενημέρωσης στην Αγγλία, είναι πιθανό να δοθεί δανεικός από την Μπέρμιγχαμ σε ελληνικό σύλλογο και βρίσκονται σε συζητήσεις.

Η πληροφορία αναπαράχθηκε και από το sportime το οποίο αναφέρει ότι οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και ο Ισπανός αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού.

Ο Μεδίνα που αποκτήθηκε από την Μπέρμιγχαμ το καλοκαίρι του 2019, επέστρεψε ως δανεικός τον Ιανουάριο του 2020 στην πρώην ομάδα του, την Ισπανική Κορνέγια, η οποία αγωνίζεται στον 3o όμιλο της Γ Εθνικής Ισπανίας (Segunda División B – Group 3).

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Άγγλοι όμως, δεν βρίσκεται στα σχέδια της Μπέρμιγχαμ ούτε για φέτος και γι’ αυτό προτάθηκε ως δανεικός στον Παναιτωλικό.

karvasaras.gr

Διαβάστηκε 810 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.