Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  7:17 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 18:26

Ξηρόμερο: Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Βησσαρίας Ζορμπά – Ραμμοπούλου «Οι ματαιωμένοι αρραβώνες»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πέρα από κάθε προσδοκία συμμετοχής κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση χθες βράδυ για την παρουσίαση του βιβλίου της Βησσαρίας Ζορμπά – Ραμμοπούλου – ΟΙ ΜΑΤΑΙΩΜΕΝΟΙ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν η κα Βαλεντίνη Παύλου Θεατρολόγος, ο κ. Χρήστος Ραμμόπουλος,  Λυρικός Ηθοποιός και η συγγραφέας κα Θεοδώρα Παπανικολάου.
Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αστακού κα Γιάννα Ζούλα και χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λευτέρης Μάντζαρης.
Παρευρέθηκαν οι κ.κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, Δήμαρχος Ξηρομέρου, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αρχιμανδρίτης Δαϋίδ Μπαζούλας, ο πρ. Υπουργός Εργασίας Δημήτρης Στρατούλης, ο πρ. Πρόεδρος της πρ. Κοινότητας Αστακού και πρ. Λυκειάρχης Λάμπρος Πιτσούλιας, ο καθηγητής του Παν/μιου Αθηνών Παναγιώτης Κοντός, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Κώστας Μπαμπούρης, η Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Αρετή Γριτσίπη και η Αντιπρόεδρος Χρυσούλα Δράκα, ο Προεδρος του Συλλόγου Χοβολιωτών Γιώργος Βασίλας, τα μέλη του Δ.Σ Συλλόγου Γυναικών Αστακού και όπως προαναφέραμε πλήθος κόσμου.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν προϊόν συνεργασίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου και του Συλλόγου Γυναικών Αστακού.

mytikaspress.blogspot.com

Φωτορεπορτάζ: κ. Χρήστος Μπόνης.

Διαβάστηκε 1068 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News