Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:35 μμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 18:03

Αυτές οι 12 φωτογραφίες δείχνουν πως η Ελλάδα έχει τις καλύτερες παραλίες του κόσμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι ισχυρίζονται ότι οι παραλίες, η θάλασσα, η άμμος, ο ήλιος αποτελούν τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της Ελλάδας σε ό,τι αφορά στον τουρισμό.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός ότι ελληνικές παραλίες, επιλέγονται για τη διαφήμιση της χώρας στο εξωτερικό κάθε χρόνο, με τις φωτογραφίες στις αφίσες να δελεάζουν πραγματικά και τον πιο δύσπιστο υποψήφιο επισκέπτη.

Κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει, λοιπόν, ότι οι χιλιοφωτογραφημένες ελληνικές παραλίες, δεν έχουν πολλά περισσότερα να μας αποκαλύψουν. Η διαφορετική προοπτική που έχουμε όμως, όταν αντικρύζουμε τη Γη από ψηλά, από την οπτική των πουλιών ή αυτό που διεθνώς λέγεται «bird’s eye view», μας κάνει συχνά να απορούμε, ακόμα και να μην μπορούμε να αναγνωρίσουμε έναν τόπο, όσο οικείος κι αν είναι αυτός.

Όσο καλά κι αν γνωρίζουμε τις ελληνικές παραλίες, ίσως δυσκολευτούμε να αναγνωρίσουμε ποια ακτή βλέπουμε, όταν την κοιτάξουμε από ψηλά. Επιπλέον αυτή η οπτική «από τον αέρα», έχει το πλεονέκτημα ότι αποτυπώνει, εκτός από την αμμουδιά, την παραλία και τη θάλασσα μέχρι το βυθό.

Ιδού, λοιπόν, 12 εκπληκτικές ελληνικές παραλίες φωτογραφημένες από ψηλά.

newsbomb.gr

 
Διαβάστηκε 1821 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.