Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  8:21 μμ
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 18:47

Στο μπλόκο του Ευήνου (φωτό-video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έκλεισε για δυο ώρες η εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων στην γέφυρα Ευήνου από αγρότες των δήμων Ναυπακτίας και Μεσολογγίου.
Πλέον υπάρχουν δυο μπλόκα στην Αιτωλοακαρνανία , σε Κεφαλόβρυσο και Εύηνο τα οποία ενισχύονται συνεχώς από αγροτικά μηχανήματα.
Οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να μείνουν στους δρόμους παρόλο το κρύο που επικρατεί μιας και όπως λένε δεν υπάρχει πια λόγος να πάνε στα χωράφια τους αφού με τα νέα μέτρα τους εξοντώνουν.
Προς το παρόν θα κλείνουν την εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων τις ίδιες ώρες που θα κλείνουν και τα υπόλοιπα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα.
Να θυμίσουμε ότι το μπλόκο του Ευήνου είναι ένα από τα ιστορικά μπλόκα το οποίο την περίοδο του ’90 ήταν σημείο αναφοράς για τους αγώνες των αγροτών σε όλη την Ελλάδα.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας βρίσκεται σε όλο το εθνικό δίκτυο με τα πληρώματα να ενημερώνουν τους διερχόμενους οδηγούς για την κυκλοφορία.

onairnews.gr

evinos_agrotes_onairnews6_

evinos_agrotes_onairnews_

evinos_agrotes_onairnews1_evinos_agrotes_onairnews2_evinos_agrotes_onairnews3_evinos_agrotes_onairnews4_evinos_agrotes_onairnews5_evinos_agrotes_onairnews6_http://www.onairnews.gr/wp-content/uploads/2016/01/evinos_agrotes_onairnews6_.jpg 700w" width="560" height="382">evinos_agrotes_onairnews7_evinos_agrotes_onairnews8_evinos_agrotes_onairnews9_evinos_agrotes_onairnews10_evinos_agrotes_onairnews11_evinos_agrotes_onairnews12_

Διαβάστηκε 1532 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News