Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  8:59 μμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 00:59

20 συνεδρίες στο Forum Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου ανοίγει τις πύλες το FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ στο Ξενοδοχείο LEPANTO στη Ναύπακτο με την συμμετοχή περισσοτέρων των 100 εταιριών, φορέων ,παραγωγών και συλλόγων όπου θα εκθέσουν υπηρεσίες και προϊόντα, θα έρθουν σε επαφή με τους επισκέπτες ενώ θα αναζητηθούν και πιθανά πεδία συνεργασιών

Το πρόγραμμα του FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ περιλαμβάνει 20 διαφορετικές συνεδρίες με θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας στις οποίες τις απόψεις τους θα αναπτύξουν στελέχη του επιχειρηματικού γίγνεσθαι, καθηγητές πανεπιστημίων, δήμαρχοι και επιχειρηματίες. Τα εγκαίνια των τριήμερων εκδηλώσεων θα κηρύξει ο Υφυπουργός Επικρατείας και Αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου κ. Τέρενς Κουϊκ την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει η διοργάνωση της κεντρικής συνεδρίας με θέμα ΄΄ Οι επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα πρό και μετά μνημονίου ΄΄ με εισηγητές τους κ. κ. Ευάγγελο Παπαγεωργίου Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Πτυχιούχο  Master στο Ευρωπαϊκο Εμπορικό Δίκαιο, Σύμβουλο Υπουργείου Επικρατείας, Μάριος Σαλμάς τ. Αν. Υπουργός Υγείας-Βουλευτής, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος Βουλευτής και Χρήστος Παλαιοκώστας Σύμβουλος Επιχειρηματικών Κινδύνων.
Σημαντικές  είναι αρκετές θεματικές ενότητες μεταξύ των οποίων αυτή της Κυριακής 24 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 με θέμα ΄΄ Εγκληματικότητα & Διαδίκτυο ΄΄ όπου τις απόψεις του θα αναπτύξει ο γνωστός Εγκληματολόγος κ. Άγγελος Τσιγκρής, και η συνεδρία με θέμα ΄΄ Εργασιακά- Ασφαλιστικά- Συνταξιοδοτικά ΄΄ με την παρουσία του πρώην Υπουργού Εργασίας και εξειδικευμένο σε τέτοια ζητήματα κ. Γιώργο Κουτρουμάνη.

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1452 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.