Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:50 πμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 19:46

Ηρώ Κλείτου - "Where are you now"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ακολουθώντας τα δύο προηγούμενα πετυχημένα singles What do we live for και Monkey, η Ηρώ Κλείτου επιστρέφει με το νέο καταπληκτικό της τραγούδι Where are you now.

Η Ηρώ είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν συνδιάζεται το φυσικό ταλέντο, η δημιουργικότητα και η κλασική εκπαίδευση μαζί. Η καλλιτέχνης απο την Κύπρο έδινε πάντα μεγάλη σημασία στις σπουδές της και εργαζότανε σκλήρα στο πιάνο, το τραγούδι, την σύνθεση καθώς και το μουσικό θέατρο.

Το χαρακτηριστικό που την εδραίωσε στο μουσικό στερέωμα είναι τα βαθία νοήματα και συναισθήματα που υπάρχουν μέσα στα τραγούδια της, τα οποία είναι τις περισσότερες φορές βγαλμένα απο βιωματικές ιστορίες.

Η Ηρώ είναι ανεξάρτητη καλλιτέχνης εκπροσωπώντας τον εαυτό της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αδημονεί να ακούσει τα σχόλια σας στα καινούρια τραγούδια της.

Το Where are you now καθώς και όλα τα προηγούμενα singles είναι available σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες ( iTunes, Spotify, Amazon και SoundCloud). Όλα τα covers και τα original τραγούδια της καθώς  και το Official Video clip του Where are you now μπορείτε να τα βρείτε στο Youtube κανάλι της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το irokleitou.com η ακολουθήστε τους προσωπικούς social media λογαριασμούς της. 

Διαβάστηκε 2232 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία