Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  6:01 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 01:34

Αναγνώριση για το χάντμπολ γυναικών του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην  προπόνηση της Εθνικής, Νεανίδων Α και Β Βορείου Κλιμακίου, κλήθηκαν να συμμετάσχουν δύο αθλήτριες του Τμήματος Χειροσφαίρισης του Παναιτωλικού, μαζί με 21 αθλήτριες από ακόμη 9 σωματεία.
Οι αθλήτριες Εβελίνα Παύλου και Αναστασία Παπαδοπούλου, θα συμμετάσχουν αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στην προπόνηση, υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Ταρινίδη Αλέξανδρου.
Τις αθλήτριές θα συνοδέψουν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Νικόλαος Χούσης και ο έφορος του τμήματος χειροσφαίρισης Πέτρος Ρούλιας.
Πρόκειται για μια σημαντική επιβράβευση της πολύ καλής και συστηματικής δουλειάς στο τμήμα χειροσφαίρισης του σωματείου το οποίο αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία που γίνεται από τον προπονητή Γιώργο Ραμμόπουλο, τον βοηθό Κώστα Καλλιακμάνη και την Γενική Αρχηγό Μάρθα Κωστοπούλου, .

Διαβάστηκε 1588 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.