Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  7:41 μμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016 12:48

Ο Nαυπάκτιος Β. Βούκλιζας στο Μουσείο Μπενάκη (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο των «Συναντήσεων της Πέμπης» του Μουσείου Μπενάκη που προλογίζει και συντονίζει ο πρόεδρος του «Φωτογραφικού Κύκλου» Πλάτων Ριβέλλης, ο ναυπάκτιος μηχανικός Βασίλης Βούκλιζας παρουσιάζει τη φωτογραφική δουλειά του. Τον κ.Βούκλιζα θα παρουσιάσει ο Χρήστος Κοψαχείλης, ενώ παράλληλα θα γίνει η παρουσίαση και τωνΓ.Λεμονή και Σ.Πολυτάρχου.

Σημειώνεται πως οι συγκεκριμένες συναντήσεις λαμβάνουν χώρα στο αμφιθέατρο της οδού Πειραιώς και σε αυτές παρουσιάζονται σκηνοθέτες, καλλιτέχνες, φωτογράφοι, επιστήμονες. Επόμενες παρουσιάσεις είναι στις:  21 Ιανουαρίου, 11 και 18 Φεβρουαρίου, 10, 17 και 24 Μαρτίου, 14 Απριλίου, 19 Μαΐου, 9, 16 και 23 Ιουνίου.

Η διάρκεια όλων των παραπάνω εκδηλώσεων είναι δίωρη (19.30-21.30). Η προσέλευση θα επιτρέπεται από τις 18.30.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό του Β. Βούκλιζα μπορείτε να δείτε εδώ.

Λίγα λόγια για το Β.Βούκλιζα:

vouklizasΓεννήθηκε στην Αθήνα το 1961 . Σπούδασε στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης. Έχει διδάξει φωτογραφία επι έξι έτη στα πρότυπα τμήματα της Λαϊκής Επιμόρφωσης σύμφωνα με τα προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας. Έχει εκθέσει φωτογραφίες του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. Από τις εκδόσεις «Φωτοχώρος» έχουν κυκλοφορήσει τα λευκώματα φωτογραφιών του: «Φωτογραφίες-Παράλληλος κόσμος» το 1995. «Πέρα απ’τον ορίζοντα» το 2001. Σήμερα ζει και εργάζεται ως μηχανικός στη Ναύπακτο.

Διαβάστηκε 1394 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.