Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  10:13 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 17:59

Ευχαριστήριο της Τ.Δ Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών μετά τον φιλανθρωπικό αγώνα μπασκετ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 09/01/2016 ο αγώνας μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ των ομάδων της τοπικής διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου. Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας και την ενίσχυση της οικογένειας συναδέλφου πυροσβέστη ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά εν ώρα υπηρεσίας. Είχαν εκδοθεί τρεις χιλιάδες εισιτήρια των δυο ευρώ το καθένα τα διατέθηκαν ανά χίλια, από Αστυνομία, Πυροσβεστική και Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας. 


koi-mpasket-astynomia1

Aναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών:
«Στον Αγώνα αυτόν παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, Ο Δήμαρχος Αγρινίου Παπαναστασίου Γεώργιος, ο περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδος κύριος Απόστολος Κατσιφάρας με τους αντιπεριφερειάρχες, κυρία Σταρακά Χριστίνα, κύριο Υφαντή Νικόλαο, κύριο Λύτρα Ιωάννη. Οι Αντιδήμαρχοι, κυρία Παπαγεωργίου Μαρία, κύριος Γκρίζης Νικόλαος, και κύριος Γκούντας Χρήστος. Ο διευθυντής της διεύθυνσης αστυνομίας Ακαρνανίας Α/Δ Ματσούκας Ιωάννης και ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αγρινίου Αντιπύραρχος Mπόκας Χριστόφορος. Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κυρία Μπόκα Γεωργία. Ο πρόεδρος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κύριος Μαυραγάνης Χρήστος. Ο πρόεδρος του Α.Ο. Αγρινίου κύριος Περικλής Γερμανός. Πλήθος συναδέλφων αστυνομικών και πυροσβεστών με τις οικογένειές τους αλλά και συμπολίτες μας που αγαπούν το μπάσκετ. Όλους αυτούς τους ευχαριστούμε θερμά.


koi-mpasket-pyrosvestiki
Ένα μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ θέλουμε να εκφράσουμε για όσους εργάσθηκαν και συνέβαλλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση του αγώνα. Στους επαγγελματίες της περιοχής μας που στήριξαν την προσπάθειά μας αυτή. Το AGRINIO COPY και τον Σακά Ελευθέριο, την XOROPOULOS SOUND και τον Χωρόπουλο Νίκο, το Fire Fantasy και τον Σαρακανίδα Θανάση, την FIRMA Α.Ε και την Τσούνη Βασιλική, το SUPER MARKET ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Παναιτώλιο και τον Βασιλόπουλο Γρηγόριο, την Εκτυπωτική Α.Ε και τον Αθανασίου Χαράλαμπο.
Τους διαιτητές του αγώνα Σταθόπουλο Ευστάθιο και Διαμαντή Κωνσταντίνο. Την γραμματεία του αγώνα και τον Καραπιπέρη Κωνσταντίνο. Όλους όσους ασχολήθηκαν με την διάθεση των εισιτηρίων, αστυνομικούς, πυροσβέστες, ιερείς και προσωπικό των ιερών ναών. Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει σε όλους όσους στήριξαν την πρωτοβουλία μας αυτή αγοράζοντας και εξαντλώντας όλα τα εισιτήρια που εκδώσαμε.
Να σας έχει ο θεός καλά και πάντα να έχετε να προσφέρετε στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.»

πηγή: http://agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 2054 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.