Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  8:17 μμ
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 17:54

Ευχαριστήριο από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Εθελοντικός Οργανισμός « Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά:Το Δήμο Αγρινίου και τη ΓΕΑ για την ευγενική χρηματική ενίσχυση υπέρ του Οργανισμού μέσω της χορευτικής εκδήλωσης που πραγματοποίησαν στις 20/12/2015 στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου.

  • Tη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου AgrinioMotoClub για την ενίσχυση υπέρ του Οργανισμού μέσω συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από εκδήλωση που πραγματοποίησαν στις 27/12/2015.
  • Την Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου για την ενίσχυση υπέρ του Οργανισμού μέσω συγκέντρωσης γάλατος από την εκδήλωση «Η γιορτή των αστεριών» που πραγματοποιήθηκε στις 20/12/2015.
  • Τον Παναιτωλικό Γ.Φ.Σ. για την ενίσχυση υπέρ του Οργανισμού μεσω συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στον Προημιτελικό Κυπέλλου Χειροσφαίρισης Γυναικών Ελλάδος στις 09/01/2016.
  • Tην οικογένεια, φίλους και συγγενείς του Μπουγάνη Κωνσταντίνου για την ευγενική χρηματική δωρεά υπέρ του Οργανισμού, αξίας 952,00 ευρώ, εις μνήμην του.

πηγή: http://agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1962 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News