Σάββατο, 18η Μαίου 2024  8:07 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 18:52

“Παρουσίαση του βιβλίου «Μελετήματα του Ξηρομέρου»”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Το σπουδαίο έργο του Αλέξανδρου Σάββα θα παρουσιαστεί στην Αθήνα...
Ακολουθεί η επίσημη πρόσκληση:
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «τα Κόροντα» σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στη Στοά του Βιβλίου (Πεσματζόγλου 5 και Σταδίου) στις 20 Ιανουαρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ. με θέμα την παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξανδρου Τ. Σάββα «ΜΕΛΕΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, Ιστορικά και Λαογραφικά Στοιχεία της Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου», που εξέδωσε ο Σύλλογός μας. Την εκδήλωση συντονίζει ο πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε, κ. Παναγιώτης Κοντός, καθηγητής Πανεπιστημίου. 
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης
Ώρα 7.00 μ.μ.: Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων κ. Ταξιάρχη Σάββα Ώρα 7.30 μ.μ.: Χαιρετισμός επισήμων 
Ώρα 8.00 μ.μ.: Παρουσίαση του βιβλίου: 
α) από τον Ιωάννη Δημητρούκα, Ιστορικό και διδ. του Πανεπιστημίου του Μονάχου 
β) τον Χαράλαμπο Χαραλαμπόπουλο, συγγραφέα – επίτιμο πρόεδρο της Εταιρείας Ναυπακτιακών Μελετών 
Ώρα 9.15 μ.μ.: Αποφώνηση από το συγγραφέα Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθεται το ως άνω βιβλίο το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΔΡΟΜΩΝ». 
 
 
Διαβάστηκε 2030 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.