Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  8:22 μμ
Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 23:40

Ναύπακτος: Προσφέρουν τα μαλλιά τους για καλό σκοπό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που αποφασίζουν να προσφέρουν τα μαλλιά τους,με σκοπό να κατασκευαστούν ειδικές περούκες για παιδάκια που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία.

Στο συνεργαζόμενο κομμωτήριο της κ. Χρυσούλας Τσούμαρη στην Ναύπακτο,βρέθηκε σήμερα το πρωί,η κάμερα του Nafpaktianews προκειμένου να καταγράψει την προσφορά μαλλιών μιας νεαρής εθελόντριας,της Κωνσταντίνας η οποία χωρίς να το σκεφθεί έγινε μία από τις πολλές εκατοντάδες εθελόντριες ανά την Ελλάδα που προφέρουν τα μαλλιά τους για καλό σκοπό.

Από τον Νοέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα έχει στηθεί πανελλαδικά ένα δίκτυο με συνεργαζόμενα κομμωτήρια,που αναλαμβάνουν αφού κουρέψουν δωρεάν τους εθελοντές,να συλλέξουν τα προσφερόμενα μαλλιά και να τα αποστείλουν σε εταιρεία που κατασκευάζει περούκες.

Η διαδικτυακή πρωτοβουλία «Donate hair-donate love» βρίσκει καθημερινά όλο και περισσότερους μιμητές στη χώρα και όπως ήταν φυσικό έφθασε και στην πόλη της Ναυπάκτου.

DSC02048

DSC02042

DSC02044

DSC02037

DSC02039

http://www.nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 2541 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News