Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:53 μμ
Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 17:48

Καλοκαίρι με κορωνοϊό: Plexiglass ανάμεσα στις… ξαπλώστρες τοποθετούν ξενοδοχεία και επιχειρήσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η νέα «διάφανη» πραγματικότητα βρίσκεται εδώ

Σε μετατροπές και αναπροσαρμογές για την νέα πραγματικότητα προχωρούν οι επιχειρήσεις και τα ξενοδοχεία, με τα διαχωριστικά plexiglass να έχουν την τιμητική τους ειδικότερα σε περίπτερα, εστιατόρια αλλά και φαρμακεία. Τα περισσότερα μάλιστα φαρμακεία έχουν τοποθετήσει τα συγκεκριμένα προστατευτικά, στα ταμεία αλλά και στους πάγκους εξυπηρέτησης, έτσι ώστε ο φαρμακοποιός να μην έρχεται σε επαφή με τον πελάτη.

Μάλιστα το περίφημο διαχωριστικό είναι πιθανόν να το συναντήσουμε το φετινό καλοκαίρι στις παραλίες, ακόμη και ανάμεσα στις ξαπλώστρες. Σε κάποιες παραλίες μάλιστα ίσως δημιουργηθούν διάφανα κουβούκλια προκειμένου να υπάρχει επαρκής προστασία από τον κορωνοϊό.

Η κάμερα του OPEN TV κατέγραψε εικόνες από τα καταστήματα που ήδη έχουν προμηθευτεί και έχουν εγκαταστήσει τον συγκεκριμένο μέτρο προστασίας.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστηκε 852 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News