Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:51 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 00:00

Ο Αγρινιώτης Απ. Παπαστάμος: «Βασική επιδίωξη παραμένουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για επαναπροσδιορισμό στόχων έκανε λόγο ο Απόστολος Παπαστάμος, μετά την απόφαση της Δ.Ο.Ε. να αναβάλλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Έλληνας κολυμβητής, που πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης στους έφηβους, πετυχαίνοντας μάλιστα παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ. μικτή ατομική, έβαλε υποχρεωτικά… άνω τελεία στην προετοιμασία του και περιμένει τις εξελίξεις για να καταρτίσει εκ νέου το πρόγραμμά του.

«Οι στόχοι μας θα επαναπροσδιοριστούν μόλις με το καλό γυρίσουμε στις προπονήσεις. Βασική επιδίωξη είναι πάντα οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Θεωρώ ότι η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν η καλύτερη λύση που μπορούσε να παρθεί, καθώς βλέπουμε σε γειτονικές χώρες οι κοινωνίες να θρηνούν χιλιάδες νεκρούς.

Οι προπονήσεις των περισσότερων αθλητών σταμάτησαν λόγω των περιοριστικών μέτρων που ελήφθησαν για την πανδημία, οπότε η αναβολή ήταν αναμενόμενη», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κ.Ο.Ε. ο 19χρονος αθλητής και συμπλήρωσε:

«Προβληματισμοί υπάρχουν αρκετοί για τη νέα χρονιά, αλλά πρώτα πρέπει να προσέξουμε την υγεία μας και αυτή των συνανθρώπων μας και να μείνουμε σπίτι. Η συμβουλή μου είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και να περάσουμε χρόνο με τις οικογένειές μας κάνοντας δημιουργικά πράγματα στο σπίτι».

zougla.gr

Διαβάστηκε 3206 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.