Σάββατο, 18η Μαίου 2024  2:57 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016 18:24

Mε επιτυχία η πρωτοχρονιάτικη συναυλία στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιανουαρίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, η πρωτοχρονιάτικη εορταστική συναυλία από την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων- ΑΣΟΣ, που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Τη μουσική εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος Κων/νος Γιαννόπουλος, ενώ ακολούθως ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος απηύθυνε τις ευχές του για το νέο έτος.

Η καλλιτεχνική παρουσίαση των μουσικών θεμάτων του προγράμματος, έγινε από την Διευθυντή της Ορχήστρας Γιώργο Γαλανό, ενώ συμμετείχαν επίσης η υψίφωνος Βασιλική Καραγιάννη και ο βαρύτονος Τάσος Αποστόλου. Το πρόγραμμα δε, περιελάμβανε το «Αυτοκρατορικό Βάλς» του Γιόχαν Στράους, καθώς επίσης εισαγωγές, άριες και ντουέτα από γνωστές Όπερες.

κατάλογος

 πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1384 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.