Κυριακή, 6η Οκτωμβρίου 2024  7:12 πμ
Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015 18:15

Τα τμήματα του Θεατρικού Παιχνιδιού της Γιούλη Μαρούση στο Δημιουργικό Παιχνιδοβιβλιοπωλείο «Το Φουρφούρι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δημιουργικό Παιχνιδοβιβλιοπωλείο «Το Φουρφούρι»  με ιδιαίτερη χαρά ανοίγει τις πόρτες του  και υποδέχεται τα τμήματα του Θεατρικού Παιχνιδιού της Γιούλη Μαρούση.

Απολαύσετε δύο ξεχωριστές, χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Δημιουργικού Παιχνιδοβιβλιοπωλείου «Το Φουρφούρι»  (Βότση 8).

«Με αφορμή τα Χριστούγεννα και έχοντας σα γνώμονα το δημιουργικό εργαλείο του θεατρικού παιχνιδιού είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε ζωή σε δύο γιορτινά παραμύθια. «Το δέντρο της ζωής» της ψυχολόγου Ευγενίας Μαρούση και «Ο χιονάνθρωπος με τη ζεστή καρδιά» της Μαριλένας Καββαδά (σε διασκευή της Ευγενίας Μαρούση και σκηνοθεσία της Γιούλη Μαρούση). Η πρόταση και επιλογή του έργου «Ο χιονάνθρωπος με τη ζεστή καρδιά» έγινε από τις υπεύθυνες του καταστήματος.

 

Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 το απόγευμα καθώς και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00  να προσφέρετε στους μικρούς ανερχόμενους ηθοποιούς μας το πιο ζεστό σας χειροκρότημα. Ελπίζουμε να το απολαύσετε όσο και εμείς.» , συνεχίζει η ανακοίνωση.

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1988 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.