Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  10:24 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 14:30

Προς ματαίωση οι Γιορτές Εξόδου σύμφωνα με απόφαση της Κυβέρνησης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ματαιώνεται και η πομπή για τις Γιορτές Εξόδου σύμφωνα με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που δημοσιεύτηκε χθες στο ΦΕΚ για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Άρθρο 20 «Ματαίωση παρελάσεων», «…Για την αποφυγή του κινδύνου διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, ματαιώνονται οι στρατιωτικές παρελάσεις και οι παρελάσεις της σπουδάζουσας και μαθητιώσας νεολαίας για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου 1821, καθώς και οι παρελάσεις στις τοπικές επετείους απελευθέρωσης πόλεων έως και τις 12.4.2020…».

Ο δήμος βέβαια έχει προετοιμάσει τα πάντα για την διοργάνωση ως όφειλε προκειμένου να τιμηθεί το μεγάλο ιστορικό γεγονός, όμως προφανώς θα συμμορφωθεί στις υποδείξεις και εντολές της Πολιτείας για την προστασία της δημόσιας υγείας.

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 1117 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.