Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  12:17 πμ
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 18:14

Γιορτή των αστεριών από την Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γιορτη των αστεριων που διοργανωσε η Ενωση Γυναικων Παναιτωλιου ηταν περαν των προσδοκιων μας η απηχηση του κοσμου ηταν συγκινητικη για τα δεδομενα του Παναιτωλιου .

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ στολιστηκε το πρωι με την βοηθεια των παιδιων και των γονειων τους ηταν αστερακια με ευχες παιδιων που ειχαν γραψει ολη την εβδομαδα στο εργαστηρι του Αι Βασιλη με την βοηθεια των ξωτικων.Τα δεντρα αγαπης απο γαλατα μακρας διαρκειας για ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ μεγαλωσαν με την βοηθεια του κοσμου .Η θεατρικη παρασταση του ολοημερου Νηπιγωγειου Παναιτωλιου καθηλωσε τα βλεμματα μικρων και μεγαλων κερδισε το δυνατο χειροκροτημα του κοσμου οσο για τις δασκαλες τι να πουμε τα λογια ειναι περιττα οταν ο δασκαλος εχει ψυχη και μερακι για αυτο που κανει την μεταδιδει και στα παιδια ενα μεγαλο ευχαριστω στην κα. Χριστοφορουλα Λιατσου και στην κα. Αγγελικη Καρφη για την αμεση ανταποκριση στο καλεσμα μας και γιατι μεταδιδουν στα παιδια μας το πνευμα των Χριστουγεννων. Εντυπωσιακη και επιβλητικη στα βλεμματα ολων ηταν η φιλαρμονικη του Δημου Αγρινιου,ευχαριστουμε τον μαεστρο κο. ΚΟΝΙΔΑ για την παρουσια του στην γιορτη μας.

Η χορωδια της Κ.Ε.Δ.Α. με την καθοδηγηση της δασκαλας κα. Βιβη Κανιουρη με τα παιδια του Παναιτωλιου ηταν μαγευτικη, οι παιδικες φωνουλες ζεσταναν τις καρδιες μας και μας συγκινησαν.

Η συμμετοχη του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με την παραδοσιακη ορχηστρα και τη φωνη της ΜΕΛΙΝΑΣ μας μας ταξιδεψαν σε ολη την Ελλαδα με καλαντα και τραγουδια. Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ με τα ξωτικα του υποδεχθηκε τα παιδια και τους μοιρασε δωρακια και ευχες για το Νεο Ετος οσο για το ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ τα παιδια με χαρα ανταλαξαν το παλιο τους βιβλιο με ενα καινουργιο και η χαρα τους απεριγραπτη, η προσφορα του Δικτυου ειναι τεραστια και μερα με τη μερα μεγαλωνουν οι ριζες του και απλωνει τα κλαδια του σε περισσοτερες περιοχες. Τους ευχαριστουμε θερμα για την συμμετοχη τους στη γιορτη των αστεριων. Κερασματα που μοιρασαν οι κυριες της Ενωσης ηταν προσφορα απο τοπικες επιχειρησεις οπως : resort coralli, πιθαρι, ξενοδοχειο ALEXANTER, ΓΚΛΟΡΙΑ , Κονδυλη, Κιλιας, Κοντου,Γαλαζουλας ,Κατσης , Κατσουπης, LE CHOCOLAT, ESPERIA , ATHENE, ΝΤΑΛΑΦΟΥΡΑΣ,ΛΕΩΝΙΔΑΣ τους ευχαριστουμε πολυ που ειναι υποστηρικτες των προσπαθειων μας για ενα καλυτερο Παναιτωλιο με γνωμονα παντα την καλη προθεση Και τελος δεν εχουμε λογια να ευχαριστησουμε τους πολλους εθελοντεςπου βοηθησαν απο το απλο μεχρι το πιο πολυπλοκο εινια: Αλεξοπουλος Γεωργιος , Λουκας Ντζουρβας ,Σωτηρια Δαβραζου, Φωτης Ξευγενης ,Κωστας Μπισμπικης, Χρηστος Σακκος, Φωτης Γιγκλας, Ακης Ασημακης , Γρηγοριο Σακκα και την Γεωργια Κουτσοπουλου για τις υπεροχες στολες

Ενωση Γυναικών Παναιτώλιο

πηγή: http://agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 2101 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News