Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  12:17 πμ
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 14:09

Αθλητές της περιοχής συγκέντρωσαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκδήλωση με σκοπό τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγρινίου διοργάνωσε πριν μία εβδομάδα περίπου το agrinio-sports.gr, όπου αθλητές και αθλητικοί παράγοντες της περιοχής συνέβαλαν, ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα για στήριξη των δράσεων του Παντοπωλείου.

Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν κάποια τρόφιμα, τα οποία παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο την περασμένη Πέμπτη (17/12), μαζί με κάποια άλλα πράγματα. «Μαζί μας ήταν και ο προπονητής του Ιδομενέα, Μπάμπης Κολύδας και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Γιάννης Καραβασίλης, οι οποίοι μάλιστα έφεραν και δύο κούτες τρόφιμα» σημειώνει το agrinio-sports. Μεγάλη στήριξη στην εκδήλωση έδωσαν, πλην των χορηγών και μεταξύ άλλων, άνθρωποι του Αλικυρναϊκού Άγιου Θωμά, του Ιδομενέα Εμπεσσού, της Φλόγας Παλαιομάνινας, του Θέρμιου Απόλλων.

Όσοι θέλουν μπορούν να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο, προσφέροντας ότι μπορούν, στην οδό Bλαχοππούλου 13 ή να επικοινωνούν στο 26413 360300.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

http://agriniovoice.gr/

 

Διαβάστηκε 1733 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News