Σάββατο, 4η Μαίου 2024  12:39 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 18:39

Ποιοι μαθητές βραβεύθηκαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης για τον Απολογισμό του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δ.Ε.Π.Ι.Ν. 2007-2013, που διοργανώθηκε σήμερα στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα, από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Πάτρας έγιναν οι ανακοινώσεις των νικητών στο Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας «Ανακάλυψε την Ευρώπη στη Δυτική Ελλάδα» που έγινε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης με τη συμμετοχή μαθητών από τα Λύκεια και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.
«Θέλαμε να δούμε με μια άλλη, αγνή και καθαρή ματιά, το πώς βλέπουν οι νέοι μας τα έργα που εκτελούνται στη γειτονιά τους, στην περιοχή τους, στην πόλη τους. Να δούμε αν τα έργα που υλοποιούνται είναι χρήσιμα στην τοπική κοινωνία, αν τα βλέπουν οι συμπολίτες μας και είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη συμμετοχή των μαθητών σε αυτό το κάλεσμα που κάναμε» επεσήμανε ο Απ. Κατσιφάρας, ο οποίος και έδωσε τα βραβεία στους νικητές του διαγωνισμού.
Από την πλευρά του ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κώστας Γιαννόπουλος αφού συνεχάρη τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την συμβολή της στις σχολικές υποδομές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αισθανόμαστε βαθύτατη ευγνωμοσύνη για ότι έχει γίνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το έργο που έχει γίνει».
Τα βραβεία που δόθηκαν στους νικητές ήταν προϊόντα τεχνολογίας, καθώς και ένα ειδικό λεύκωμα που τυπώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε και έκθεση στην οποία παρουσιάστηκαν όλες οι συμμετοχές.
Τα βραβεία έλαβαν: Ελευθέριος Δημήτριος Βορλόκας από το 2ο ΓΕΛ Πύργου, Γεωργία Δαλάπα ΕΠΑΛ Καλαβρύτων, Γεωργία Κολοβού 1ο ΕΠΑΛ Μεσολογγίου, Δημήτρης Κουμπούρης 5ο ΕΠΑΛ Πάτρας, Μυρσίνη Τσιλιπάνου 3ο ΓΕΛ Αγρινίου, Δήμητρα Φραγκογιάννη 2ο ΓΕΛ Αγρινίου, Ελευθέριος Χριστοδουλής Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών και η μαθητική ομάδα από το ΓΕΛ Ανδρίτσαινας που συμμετείχε με ομαδική φωτογραφική αποτύπωση δύο σημαντικών έργων στην οποία συμμετέχουν οι μαθητές: Απόστολος Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Καπιζιώνης, Γεώργιος Καράμπελας, Δημήτριος Λαμπρόπουλος, Ελένη – Δέσποινα Παρασκευοπούλου, Βασιλική Γιαννοπούλου, Παναγιώτα Κοκκίνη, Αντώνιος Νικολακόπουλος, Θεόδωρος Τζιρος.
Έπαινοι δόθηκαν στους μαθητές: Αθανάσιος Ανδρικόπουλος Πειραματικό ΓΕΛ Πάτρας, Γεώργιος Μάριος Βασιλείου Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών και Δήμητρα Τζελέπη ΕΠΑΛ Καλαβρύτων.

d945a051-2994-4c8d-8083-ff2cf25fcc55

πηγή: http://agrinionews.gr 

Διαβάστηκε 1383 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.