Παρασκευή, 27η Ιουνίου 2025  12:34 πμ
Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 14:22

Αθώοι οι αγρότες για την παρακώλυση κυκλοφορίας στον κόμβο Κεφαλοβρύσου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν σήμερα 6 αγρότες για παρακώλυση κυκλοφορίας στο πλαίσιο παλιότερης κινητοποίησης.

Πρόκειται για την κινητοποίηση που είχαν κάνει οι αγρότες τον Φεβρουάριο του 2017 στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου, όπου είχαν κλείσει και τον δρόμο για κάποια διαστήματα.

Όμως κρίθηκαν αθώοι από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου επειδή ο δίωρος αποκλεισμός του δρόμου ουσιαστικά ήταν συμβολικός και δεν συνιστά παρακώλυση της κυκλοφορίας αφού η κίνηση των οχημάτων έγινε από εναλλακτικούς δρόμους.

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 883 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.