Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:19 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 11:21

Συνάντηση Σταύρου Καμμένου με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Δήμου Αγρινίου συναντήθηκε χθες ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» , Σταύρος Καμμένος . Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του Δήμου μας και ειδικότερα το ζήτημα που έχει προκύψει με τις απλήρωτες πραγματοποιηθείσες υπερωρίες , τις εξαιρέσιμες , αργίες και ρεπό των εργαζομένων κατά τους τελευταίους 9 μήνες . Συζητήθηκε επίσης διεξοδικά και το σοβαρότατο ζήτημα που προέκυψε  και υφίσταται με την κλήση σε απολογία δεκαπέντε (15) περίπου εργαζομένων με την αιτιολογία ότι δεν συνέχισαν να εργάζονται στις παραπάνω ώρες , με δεδομένο ότι δεν τους έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα τους για την παρασχεθείσα μέχρι τώρα ανάλογη εργασία τους.

Ο Σταύρος Καμμένος επανέλαβε για μια ακόμη φορά την ξεκάθαρη θέση της παράταξης για το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου ,  θέση για την οποία η παράταξή μας είχε δεσμευτεί προεκλογικά και συντάχθηκε σε πρόσφατη συζήτηση στο Δημοτικό μας Συμβούλιο.

Ο Σταύρος Καμμένος  πρότεινε στους εκπροσώπους των εργαζομένων και έγινε δεκτό από αυτούς να ζητήσει από τον κο  Δήμαρχο αρχικά να καλέσει τους επικεφαλής των παρατάξεων σε σύσκεψη όπου θα συζητηθεί το ζήτημα και θα αναζητηθεί τρόπος επίλυσής του προκειμένου αφενός μεν οι εργαζόμενοι να πληρωθούν και αφετέρου να ανακληθούν οι κλήσεις προς απολογία . Επίσης κατά την σύσκεψη αυτή να αποφασιστεί και ο τρόπος που θα πραγματοποιείται η εργασία αυτή στο μέλλον  αλλά και οι προυποθέσεις για να μπορεί να καταβάλλεται εγκαίρως  η αμοιβή των εργαζομένων και να μην ανακυκλώνεται το πρόβλημα. Η σύσκεψη αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17-1-2020 ούτως ώστε η απόφαση που θα ληφθεί να συζητηθεί και να επικυρωθεί και από το Δημοτικό μας Συμβούλιο στην επόμενη ήδη  προσδιορισμένη  συνεδρίασή του.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 970 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.